Tänak: sõidame mõistlikult lõpuni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Monte Carlo rallil.
Ott Tänak Monte Carlo rallil. Foto: M-Sport

Autoralli MM-sarja avaetapil Monte Carlos enne viimase päeva ainsat kiiruskatset kindlalt kaheksandat koht hoidev Ott Tänak rõhutas eilse võistluspäeva järgsetes kommentaarides, et arutu kihutamisega pole võita midagi, kaotada aga palju.

«Võiksime palju kiiremini liikuda, aga meil pole sellega midagi võita. Võtame asja mõistlikult ja katsume finišisse jõuda. Ma ei kavatse hakata hulle liigutusi tegema,» sõnas Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

Eilsete katsetega jäi kõvema rehvisegu kasuks otsustanud Tänak üldjoontes rahule. «Õhtused katsed olid okei, kõva rehvisegu oli õige valik. Esimene (16.) kiiruskatse oli hea, kuigi pidamist oli raske leida ja rehvid ei saanud teise (17.) katse ajaks piisavalt soojaks.»

Täna sõidetakse Monte Carlos veel vaid üksainus 5,16 km pikkune katse, mis algab kell 11.11. Tänak hoiab 8. kohta, kaotus koha võrra eespool olevale Pierre Campanale on ligi kaks minutit, kuid ka selja tagant ei ähvarda keegi, sest Martin Prokop kaotab eestlasele juba koguni viis ja pool minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles