Kink loobus Poola liiga liidri pakkumisest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink Middlesbrough särgis.
Tarmo Kink Middlesbrough särgis. Foto: Michael Regan/Getty Images Europe

Inglismaa esiliigas palliva Middlesbrough ridadesse kuuluv Eesti jalgpallikoondislane Tarmo Kink loobus mõnda aega tagasi Poola meistriliiga liidri pakkumisest.

«Poola praegune liiderklubi (Poola liigas hoiab praegu esikohta Wroclawi Slask – toim.) tegi mulle pakkumise, kuid ütlesin neile ära,» sõnas Kink. «Pakkumine oli iseenesest hea ja käisin ka Poolas, kuid kohalik elu-olu ei kutsunud.»

Siiski tunnistas poolkaitsja, et põhjuseid oli teisigi. «Sel hetkel lootsin, et tuleb veel mõni parem variant ja ei tahtnud kohe esimest pakkumist ka vastu võtta,» lisas Kink ning märkis, et mängutase on Poolas kindlasti väga korralik.

Praeguse seisuga jääb talvise üleminekuakna lõpuni napilt üle nädala. «Pärast seda ei ole minuni reaalselt ükski pakkumine rohkem jõudnud ja kohati on tunne, et klubivahetuse variant on lõplikult maas. Samas ka niimoodi jätkata on keeruline,» tunnistas Kink.

Middlesbrough hoiab Inglismaa esiliigas praegu 45 silmaga neljandat kohta. Eesti koondislane on sel hooajal põhimeeskonna ridades väljakule saanud kahel korral vahetusest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles