Ojamaa uus leping ootab siiski veel allkirja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: motherwellfc.co.uk

Vastupidiselt täna hommikul ajalehes Daily Express avaldatud infole ei ole Henrik Ojamaa Motherwelliga siiski veel uut ja pikemat lepingut allkirjastanud. Peatreeneri Stuart McCalli sõnul on see aga vaid vormistamise küsimus.

«Loodetavasti saame paari päevaga asjad selgeks. Henrik saatis lepingu koju, et tema isa saaks sellele pilgu peale heita, aga loodetavasti kirjutame enne laupäevast karikamängu temaga pikema lepingu alla.»

Motherwell pakub Ojamaale kaheaastast lepingut. McCall ei hoia eestlase kirjeldamisel kiitusega tagasi: «Ta on usin töötegija ning loob teistele võimalusi. Kirss tordil on tema löögioskus – vahet pole, kas vasaku või parema jalaga, kõik tema senised väravad on tasemel. Peame siiski ettevaatlikud olema ega saa temalt igal nädalal sama oodata. Kui ma ei eksi, on ta teinud neli pealelööki ja need on kõik sisse läinud. Aga ta on suurepärane kutt, temaga on lust koos töötada ja ta tahab aina juurde õppida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles