Kriisa: Rakveres oldud aeg oli kvaliteetaeg

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa Rakvere Tarva särgis.
Valmo Kriisa Rakvere Tarva särgis. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Täna sai selgeks, et hooaega Rakvere Tarva korvpallimeeskonna ridades alustanud Valmo Kriisa jätkab karjääri Tartu Ülikooli võistkonnas, kus ta täidab Rain Veidemani lahkumise järel tühjaks jäänud koha.

«Eks ikka on raske Rakvere klubist lahkuda, kuna seal veedetud aeg oli kvaliteetaeg,» tunnustas Kriisa nüüdseks endist tööandjat. «Aga selline pakkumine tehti ja võtsin selle vastu. Eelmise nädala lõpus tuli võimalik klubivahetus esmakordselt jutuks. Gert (Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe – toim.) ise võttis minuga ühendust.»

Samas tunnistas tagamängija, et Tarva peatreener Andres Sõber teda kinni hoidma ei hakanud ja lubas tal Tartusse siirduda. «Ta ei ole selline ringirääkija tüüp. Ta on ka enne poole hooaja pealt mehi ära lubanud,» märkis Kriisa.

Esimese harjutuskorra peab tagamängija uue tööandja ridades täna õhtul. «Minu jaoks on ka poole hooaja pealt klubi vahetamine omamoodi kogemus. Ma ei ole veel ühtegi trenni nendega (Tartuga – toim.) teinud ja seega ei oska öelda, millist rolli ma võistkonnas mängima hakkan. Meeskonna Balti liiga tabeliseisuga ma väga veel kursis ei ole, kuid vaatame, mis välja tuleb,» sõnas Kriisa.

Samas avaldas Kriisa, et tartlasena ei ole ta varasemalt heietanud mõtet, et võiks karjääri lõpus Tartu klubi särgi selga tõmmata. «Omamoodi eesmärgiks ei ole ma seda seadnud, kuid Tartu varianti ei olnud ma enda jaoks ka välistanud. Eks mõtteid on igasuguseid olnud,» sõnas Kriisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles