Fernando Torres jäi Hispaania koondise ukse taha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres on Hispaania koondise särgis võitnud nii MM-tiitli kui ka EM-tiitli.
Fernando Torres on Hispaania koondise särgis võitnud nii MM-tiitli kui ka EM-tiitli. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise ja Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres ei mahtunud kolmapäevaseks sõprusmänguks Venezuelaga koondise nimekirja.

Peatreener Vicente Del Bosque´i sõnul ei olnud ründajat praeguste tulemuste põhjal lihtsalt võimalik kaasata, ent see ei tähenda nagu ei võiks mees suvisel EMil taas Hispaaniat esindada.

«Torres on mängija, keda ma väga hindan ja mul oli valus teda meeskonda mitte võtta, kuid pidin teiste vastu aus olema,» põhjendas Del Bosque.

Torres on Chelsea ridades sel hooajal 29 mänguga löönud vaid 4 väravat.

Hispaania koondis mänguks Venezuela vastu:

Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdés (Barcelona), José Manuel Reina (Liverpool); Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Carles Puyol (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Andoni Iraola (Athletic Bilbao), Gerard Pique (Barcelona), Jordi Alba (Valencia);  Javi Martinez (Athletic Bilbao), Xavi (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Cesc Fabregas (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Malaga), Thiago Alcantara (Barcelona), David Silva (Manchester City), Jesus Navas (Sevilla);  Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Iker Muniain (Athletic Bilbao), Juan Mata (Chelsea), Alvaro Negredo (Sevilla), Roberto Soldado (Valencia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles