Wenger süüdistab Barcelona tähtmängijat liigses teesklemises

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Busquets
Sergio Busquets Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi peatreeneri Arsene Wengeri arvates tegeleb FC Barcelona poolkaitsja Sergio Busquets väljakul liigselt näitlemisega.

Busquets on tõusnud Barcelona keskväljal põhitegijaks ning samas on 23-aastane mängumees pidanud 38 kohtumist ka Hispaania koondises. Wengeri arvates on tegemist väga andeka jalgpalluriga, kuid kahjuks paneb ta liigselt rõhku ebaausatele võtetele, kirjutab Eurosport.

«Ta on väga tark ning teab, kuidas oma meeskonda aidata. Ta on suurepärane mängija, kes on taktikaliselt väga tugev. Ta oskab teravate ja osavate söötudega mängu kiireks ajada,» kiitis Wenger esmalt Barcelona mängumeest.

«Ta on väga tark ja ta mõjutab kohtunikke, et need annaks vastastele kollaseid kaarte. Kui ta on kedagi löönud, siis ta teeskleb, et on hoopis ise haiget saanud. Tal on sellised moraalsed tõekspidamised, mis võivad talle väljakul kasu tuua,» kritiseeris Arsenali juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles