New York Knicksi peatreener vahetatakse Phil Jacksoni vastu välja?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Mike D'Antoni ja mängujuht Jeremy Lin.
Peatreener Mike D'Antoni ja mängujuht Jeremy Lin. Foto: SCANPIX

New York Knicksi korvpallimeeskonna mängijad pole rahul peatreener Mike D´Antoniga ja soovivad meeskonda juhtima uut meest.

Alles hiljuti tänu Jeremy Lin´i suurepärasele mängule NBA enimkajastatud klubiks tõusnud Knicks on viimasest kümnest mängust kaotanud kaheksa ja mõistagi otsitakse kehvadele esitustele põhjust. Paljud peavad süüdlaseks vigastusepausilt naasnud tähtmängijat Carmelo Anthonyt, ent samuti on ohtu sattunud D´Antoni töökoht.

«D´Antoni on kaotanud mängijate usalduse,» rääkis klubile lähedalseisev allikas ESPNile. «Peatreenerina teda enam ei respekteerita.»

D´Antoni leping Knicksiga kestab selle hooaja lõpuni, kuid on võimalik, et see lõpetatakse ennetähtaegselt. Väidetavalt soovib Knicks meeskonda juhtima meelitada viimati Los Angeles Lakersit juhendanud, ent pärast eelmist hooaega pensionile läinud Phil Jacksonit.

Lisaks on palju lahkhelisid ka mängijate vahel. Anthony lõhub oma liiga individuaalse tegutsemisega meeskonna rünnakujoonist ja mitmed teised pole rahul vähese mänguajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles