Egon Kaur plaanib konkurentsi pakkuda rallikrossidel

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur.
Egon Kaur. Foto: PP

Kodune rallikrossi hooaeg avatakse 21. aprillil Võrumaal Missos toimuva võidusõiduga. Nii sellel kui ka järgmisel, meistrisarja avaetapil on lubanud starti tulla pärnakas Egon Kaur, kes viimastel aastatel pühendunud rallisõidule, vahendab rally.ee.

«Esimese etapi stardis olen eelkõige seetõttu, et pole pea poolteist aastat kiire autoga sõitnud ja sooviks seda seisu parandada. Rallikrossi võimsad D1-klassi autod tunduvad selleks hea valik,» kommenteeris Egon Kaur, kes plaanib konkurentsi pakkuda neljarattaveolise Ford Fiestaga klassis SuperCar.

«Eemal oldud aeg mõjutab kindlasti ja loodetavasti positiivselt, sai ju neli hooaega nelikveolise autoga sõidetud. Vahetu võistlus konkurentidega vajab ilmselt meenutamist,»" ütles Kaur.

«Olen vägagi põnevil,» lisas ta. «D1 klassi puhul on tegemist väga võimsate autodega ning ootan huviga, millal ühte neist taltsutada saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles