Eesti jalgpallikoondislane lahkus Venemaa klubist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev Eesti jalgpallikoondise treeningul.
Aleksandr Dmitrijev Eesti jalgpallikoondise treeningul. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondislase Aleksandr Dmitrijevi ja tema senise tööandja FK Urali teed läksid lõplikult lahku.

Dmitrijev sõlmis eelmisel talvel Venemaa esiliigas palliva klubiga kahe ja poole aasta pikkuse kontrahti, kuid tänavusel talvel teatas klubi uus juhendaja Eesti koondislasele ja veel paarile mängijale, et neil on vaja leida uus tööandja. Eelmisel nädalal käiski Dmitrijev oma olukorda klubis arutamas ning nüüdseks on leping lõpetatud.

«Olen nüüd vabaagent ja praegu ei oska ma öelda, kus ma oma karjääri jätkata võiksin,» sõnas Dmitrijev Postimehele.

Samas palju valikuvõimalusi poolkaitsjal pole ning eelkõige loodab ta kokkuleppele saada mõne Skandinaavia klubiga (Skandinaavias läheb üleminekuaken kinni märtsi lõpus.).

«Praegu on situatsioon selline, et mängiksin ükskõik millises riigis ja klubis. Uue tööandja leidmisega on väga kiire, kuid üritan Skandinaaviast midagi leida,» märkis Dmitrijev.

Kui Eesti koondislasel ei õnnestu lähiajal uut tööandjat leida, siis tuleb tal suveni leppida vaid treeningutega mõne klubi juures. Viimati harjutas ta Eesti FC Flora ridades.

«Parem on kindlasti mõne meeskonnaga koos trenni teha, kui üksinda harjutada. Esmalt üritan ikka uue tööandja leida,» lisas poolkaitsja.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles