Venno: karjääri sooviks jätkata Friedrichshafenis, Itaalias, Venemaal või Poolas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (paremal nr. 8) rõõmustab teenitud punkti üle.
Oliver Venno (paremal nr. 8) rõõmustab teenitud punkti üle. Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondise liidri Oliver Venno hooaeg sai ootamatu lõpu, kui Saksamaa meistrivõistluste poolfinaalis kaotas tema tööandja VfB Friedrichshafen mängudega 1:3 RV Berlinile. Hetkel pole midagi selget ka Venno tuleviku osas.

Finaalis selgitavad tänavuse meistri põhiturniiri võitnud Hachingi Generali ja Berliini RV, tiitli ülevõtmiseks läheb vaja kolme võitu. Haching lõi poolfinaalis kolm korda järjest SC Mörsi (põhiturniiri 4.), kirjutab volley.ee.

«Ega nad väga nõrgemad ole. Nad olid lihtsalt paremini häälestunud ja tegid minu arust oma hooaja paremaid mänge. Pealtvaatajate hulk natuke mõjutas ka,» rääkis Venno poolfinaalseeriast.

Venno jaoks on nüüd hooaeg lõppenud, kuna Saksamaal kolmanda ja neljanda koha peale mänge ei peeta. Samas pole praegu ka selge, kus Venno oma karjääri jätkab. «Jätkata sooviks kas Friedrichshafenis, Itaalias, Venemaal või Poolas. See vast selgub aprillikuu lõpus,» lisas Venno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles