Räikkönen: ma ei lõõgastu varasemast rohkem

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen
Kimi Räikkonen Foto: SCANPIX

Pärast kaks aasta vormel-1 sarjast eemal olemist taas kuningliku sarjaga liitunud Kimi Räikkönen leiab, et ta on endiselt samasugune inimene, kui mõned aastad tagasi.

Räikkönen on pärast vormel-1 sarja naasmist näidanud suurepärast kiirust ning mitmed endised piloodid on teda selle eest ka kiitnud, kirjutab ESPN F1.

«Olen endiselt samasugune inimene nagu varem. Võib olla inimestele tundub, et olen rohkem lõdvestunud. See on siiski nende arvamus. Siin võistkonnas (Lotuses – toim.) on teistsugune atmosfäär, kui ma olen eelnevalt harjunud,» rääkis Räikkönen.

«Kõik on väga avatud ja võtavad asju rahulikult, kuid samas tehakse väga tõsiselt tööd ja pööratakse igale detailile väga palju tähelepanu. Tunnen ennast siin mugavalt ja see aitab mul võistlemisele keskenduda. Tõenäosliselt seetõttu inimesed arvavadki, et ma olen muutunud. Siiski olen sama motiveeritud nagu varem,» lisas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles