Tartu Ülikool alistas sõprusmängus Peterburi Spartaki

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (palliga).
Kristo Saage (palliga). Foto: Ants Liigus

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond valmistub Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeriaks Piimameister Otto/Rapla vastu ning täna alistati kontrollkohtumises Eestis laagris viibiva Peterburi Spartaki järelkasvumeeskond 105:62.

Mängu algusest peale kontrollinud Tartu Ülikooli meeskonnal ei teinud kaasa Asko Paade ja Marek Doronin. Meeskonna resultatiivseim oli Kristo Saage 22 punktiga ja lisaks andis ta kaheksa resultatiivset söötu. Tanel Kurbase arvele jäi 20 ning Vallo Allingule 14 punkti.

Peamiselt 1991. aastal sündinud noormeestest koosneva Spartaki parim oli 18 punkti visanud Evgeniy Fidiy.

Tartu Ülikooli peatreeneri Gert Kullamäe sõnul läks treeningmäng igati asja ette. «Mäng täitis sajaprotsendiliselt oma eesmärki – just sellist emotsiooni oli meeskonnale enne poolfinaale. Poisid tulid mängule õige suhtumisega ja selle pealt on hea minna poolfinaale mängima,» sõnas Kullamäe. «Tahaks kindlasti tänada Spartaki meeskonda, kes olid meiega nõus mängima.»

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles