Patuoinas Terry: andke mulle andeks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry (keskel) rumal tegu võinuks Chelseal väga kalliks maksma minna.
John Terry (keskel) rumal tegu võinuks Chelseal väga kalliks maksma minna. Foto: SCANPIX

Pärast uskumatust seisust Barcelona vastu teenitud pääsu jalgpalli Meistrite liiga finaali olid Chelsea mängijate emotsioonid mõistagi ülevoolavad.

Rumala punase kaardi saanud patuoinas John Terry palus meeskonnakaaslastelt andestust. «Mul on poiste pärast hea meel. Tahan nende ja fännide ees vabandada. Tunnen, et vedasin neid alt. Chelsea on suurepärane klubi ja väärib finaalipääsu,» lausus Londoni meeskonna kapten Terry.

Viimase väravaga kangelaseks kerkinud Fernando Torres lohutas kaotajaid: «Jalgpall on juba kord selline – alati ei võida parim meeskond või favoriit. Austame Barcelonat väga, sest nad on maailma parim meeskond,» lausus hispaanlane. «Punase kaardi järel näis, et kõik on kadunud, kuid siis lõi Ramires selle värava. Meie mäng polnud ilus, aga Barcelona ei suutnud ise oma võimalusi ära kasutada.»

Frank Lampard nimetas mängu üheks ilusaimaks Chelsea särgis kogetud hetkeks. «Milline esitus! Ma tean, et rahvas tahab näha ilusat jalgpalli, aga alati ei saa seda pakkuda. Näitasime üles uskumatut võitlusvaimu.»

«Ära tegime!»hõiskas väravavaht Petr Cech. «Mis ma oskan öelda – võitlesime esimeses mängus kõik 90 minutit, täna jäime kümnekesi ja kahe väravaga taha. Kuid andsime endast 150 protsenti ja saime väärilise tasu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles