ManU soovib meeletu summa eest osta kolme Saksamaa meistrit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski Foto: SCANPIX

Eile napilt Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel tiitlist ilma jäänud Manchester United on pilgud suunanud juba tulevikku ning järgmiseks hooajaks soovitakse meeskonda tugevdada. Korraga on sihikule võetud kolm Saksamaa meistrit.

Kui varasemalt on juba mitmel korral räägitud, et ManU soovib enda ridades näha Dortmundi Borussia jaapanlasest ründavat poolkaitsjat Shinji Kagawat, siis nüüd sooviksid nad kahe viimase aasta Saksamaa meisterklubist hankida veel kaks mängijat, kirjutab Sportsmail.

ManU sihtmärkideks on veel poolakast ründaja Robert Lewandowski ja sakslasest keskkaitsja Mats Hummels. Nimetatud kolmik avaldas Unitedi peatreenerile Alex Fergusonile sügavat muljet, kui Dortmund alistas nädalavahetusel Saksamaa karikafinaalis 5:2 Müncheni Bayerni. Väidetavalt on Manu valmis kolme mängija eest välja käima 60 miljonit eurot.

Väidetavalt on kõigi kolme mängija agendid olnud juba ka ManU-ga ühenduses ning näiteks Lewandowski lepingukõnelused Dortmundiga on liiva jooksmas. «Dortmundi poolt tehtud pakkumine ei ole piisav ning ma kinnitan, et Manchester Unitedi poolt on huvi olemas,» teatas Lewandowski agent Maik Barthel.

Samamoodi on kutsutud Mats Hummelsi isa Hermann Hummels, kes on ka poja agent, Manchesteri läbirääkimistele.

Siiski pole Dortmund veel lootust kaotanud ning loodab vähemalt kaks mängijat nimetatud kolmikust endale jätta. «Me oleme valmis, et Kagawa lahkub, kuid ükski summa ei veena meid teisi mehi müüma,» teatas Dortmundi direktor Hans-Joachim Watzke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles