Video: Oklahoma näitas NBAs Lakersile teist korda koha kätte

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant
Kevin Durant Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA asus Oklahoma City Thunder läänekonverentsi poolfinaalseeriat Los Angeles Lakersi vastu juba 2:0 juhtima, kui teine mäng võideti 77:75.

Oklahoma oli koduplatsil suurema osa mängust tagaajaja osas, ent kohtumise lõpetuseks tehti oma tähtmängija Kevin Duranti vedamisel 9:0 spurt ja pöörati kaotusseis võiduks. Kolmandal veerandil vaid 12 punkti visanud Thunder hoidis viimasel veerandajal omakorda Lakersi kõigest tosina punkti peal.

Durant kogus mängu parimana 22 punkti, võttis seitse lauapalli ja andis viis korvisöötu. Kehva viskepäeva trotsinud Russell Westbrook lisas 15 ja James Harden 13 punkti.

Lakersi staar Kobe Bryant tõi 20 punkti, ent kaotas viimasel kahel minutil korra palli, viskas mööda kolmepunktiviske ning lasi James Hardenil ühe oma viske kulpida. Andrew Bynum viskas samuti 20 punkti ja võttis 9 lauapalli, Pau Gasoli arvele jäi 14 punkti ja 11 lauapalli. Seeria kolmas mäng peetakse reedel Lakersi koduväljakul.

Boston Celticsi ja Philadelphia 76ersi vahelist seeriat asus taas juhtima Boston, kes võitis Philadelphias peetud kolmanda mängu kindlalt 107:91 ning sai taas enda kätte koduväljakueelise.

Celtics võitis poolaja 11 punktiga ning kasvatas kolmandal veerandajal vahe juba 25-punktiliseks, lubamata kodumeeskonda kordagi tagasi mängu. Võitjate parimana viskas Kevin Garnett 27 punkti ja võttis 13 lauapalli, Paul Pierce lisas 24 punkti ja võttis 12 lauapalli. Rajon Rondo viskas 23 silma ja andis 14 resultatiivset söötu.

Philadelphia parim oli 22 punktiga Thaddeus Young, Jrue Holiday lisas 15 punkti ja 9 korvisöötu. Kehv päev oli 76ersi liidril Andre Iguodalal, kes jäi vaid 10 punkti peale. Seeria neljas kohtumine toimub reedel taas Philadelphias.

Vaata Oklahoma City Thunderi ja Los Angeles Lakersi mängu tipphetki SIIT.

Vaata Boston Celticsi ja Philadelphia 76ersi mängu tipphetki SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles