Kullamäe: vajaksin aasta pausi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taru Ülikooli peatreener Gert Kullamäe.
Taru Ülikooli peatreener Gert Kullamäe. Foto: SCANPIX

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe tunnistas pärast finaalseerias saadud kaotust, et praeguse seisuga plaanib ta treeneritööst võtta vaheaasta.


«Olen kõik päevad läinud rõõmuga tööle, kuid praegu tunnen, et vajaksin pausi. Kõik on mängijakarjäärist virvarrina edasi läinud. Võiks nüüd üks aasta ennast täiendada ning aidata oma poissi,» rääkis Kullamäe, kes pärast lõpuvilet pidas riietusruumis mängijatele pika kõne. «Meil mängib ka aina rohkem poisse välismaal ning võiks ka nende juures õppimas käia.»

Samas tunnistas poole hooaja pealt tartlaste treeneriks saanud endine täpsuskütt, et tegemist ei ole veel päris lõpliku otsusega. «Tegemist ei ole emotsiooni pealt tulnud mõttega. Samas võib-olla nädala pärast arvan juba teistmoodi,» lisas Kullamäe.

Finaalseeria kuiva 0:4 kaotuse puhul raputas tartlaste loots endale aga hulga tuhka pähe. «Esimeses kahes mängus oli meie poolt totaalne põrumine ning mängisime halvasti. Võtan seejuures kogu vastutuse enda peale. Sain omad vitsad kätte. Meie poolt ei olnud kaks esimest kohtumist finaali väärilised,» märkis Kullamäe.

Tartlaste juhendaja tunnistas, et tõenäoliselt on kalevlaste treenerite poolelt teda ootamas nüüd ka mõningane tögamine. «Eelmine suvi käis (Alar) Varrak (Kalev/Cramo ja Eesti koondise abitreener – toim.) koondise laagris veel kuldmedal kaelas ringi,» meenutas samuti rahvusesinduses abitreeneri kohuseid täitev Kullamäe muigelsui.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles