Eesti jalgpallikoondise algkoosseisus mitu debütanti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Toomas Huik

Eile õhtul Pulas toimunud treeningu põhjal otsustades kuuluvad Eesti algkoosseisu järgmised mängijad: väravas Sergei Pareiko, kaitses Dmitri Kruglov, Ragnar Klavan, Kaarel Kiidron ja Tihhon Šišov, poolkaitses Tarmo Kink, Konstantin Vassiljev, Aleksandr Dmitrijev ja Oliver Konsa ning ründepaarina Andres Oper ja Henrik Ojamaa.

A-koondise kogemuseta Ojamaa kuulumine algkoosseisu pole üllatus, sest peatreener Tarmo Rüütli vihjas sellele juba kolmapäeval Tallinnas toimunud treeningul. Küll aga on ootamatu kevadhooaja laenulepingu alusel Tšehhi kõrgliigaklubis Viktoria Žižkov mänginud Kiidroni algkoosseisu edutamine, kirjutab Õhtuleht.

Seni mängudega noortekoondistes piirdunud Kiidronit eelistatakse keskkaitses kogenud Andrei Stepanovile ja Flora kaptenile Karl Palatule. Samas ei tohi unustada, et juba esmaspäeval ootab Eestit kohtumine Ukrainaga ning Rüütli käsutuses on 20 mängijat, kelle vahel tuleb koormus mõistlikult jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles