Video: NBAs ei suuda keegi peatada San Antoniot

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Antonio Spurs ja Manu Ginobili on tänavuses NBA play-offis endiselt löömatud.
San Antonio Spurs ja Manu Ginobili on tänavuses NBA play-offis endiselt löömatud. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on jätkuvalt võimsas hoos San Antonio Spurs, kes võitis läänekonverentsi finaalseerias Oklahoma City Thunderit 120:111 ja juhib seeriat 2:0.

Juba 20. võidu järjest saanud ning tänavustes play-offides endiselt ainsagi kaotuseta püsiva Spursi parimaks kerkis sedapuhku 34 punkti visanud Tony Parker, kes tabas 21 viskest koguni 16 ja andis lisaks 8 korvisöötu. Pingilt sekkunud Manu Ginobili lisas 25 minutiga 20 silma, Kawhi Leonard viskas 18 punkti ja võttis 10 lauapalli. Mängust kõigest kaks viset tabanud Tim Duncani arvele jäi küll vaid 11 punkti, ent ka 12 lauapalli ja kuus korvisöötu.

Oklahome poolel olid tasemel kõik kolm põhitegijat - Kevin Durant tõi 31 punkti ja James Harden 30 punkti ning Russell Westbrook viskas 27 punkti ja andis 8 resultatiivset söötu. Spursi 55-protsendilise visketabavuse vastu jäi sellest aga väheks ning Thunder ei pääsenud kordagi juhtima.

Seeria kolmas mäng peetakse neljapäeval Thunderi kodusaalis.

Vaata kokkuvõtet mängust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles