Saksa juurtega Montolivo: meil on kõik olemas, et tulla meistriteks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riccardo Montolivo
Riccardo Montolivo Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise keskväljamängija Riccardo Montolivo, kes läheb tänases mängus vastamisi oma ema kodumaa koondisega, ootab põnevat ja avatud mängu.

Tänast vastasseisu iseloomustab Montolivo kui «väga erilist mängu» ning ootab väga tulist matši, vahendab Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) kodulehekülg.

«Me kavatseme mängida samamoodi nagu veerandfinaalis. Oleme turniiri algusest sama joont hoidnud ning oma mängu paremaks muutunud ja tahame seda jätkata. Mängime täna väga tugeva meeskonna vastu ning plaanime mängida avatud mängu.»

Montolivo osales ainult ühes alagrupimängus, kuid veerandfinaalis Inglismaa vastu oli ta väljakul kõik 120 minutit.

«Meil on olemas kõik, et võita turniir ning oleme seni näidanud head mängu. Praeguses seisus peame andma endast maksimumi, ükskõik kes meie vastu mängivad. Vastaseks tuli Saksamaa, aga see oleks võinud olla ükskõik milline teine meeskond. Meie eesmärk on Kiievis peetav finaal,» ütles 27-aastane keskväljamängija.

Ühe enesekindluse põhjusena tõi Montolivo välja selle, et koondis on kaks aastat mänginud üsna stabiilse koosseisuga ning neil on vajaduse korral võimalus probleemideta mängijaid vahetada.

Võrreldes inglaste vastu peetud mänguga loodab Montolivo, et Itaalia mängijad kasutaksid oma võimalused paremini ära.

«Üritame rünnakufaasis olla täpsemad, kuid see ei käi ainult ründajate kohta. Keskväljamängijad peavad looma ründajatele võimalusi, siis ei jää ka väravad tulemata.»

Saksamaa ja Itaalia mäng algab kell 21:45 ning mängu võitja kohtub 1. juulil peetavas finaalis Hispaaniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles