Veideman: praegu olen Tartu mees

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Arvet Mägi

Eesti korvpallikoondise tagamees Rain Veideman tunnistas, et uueks hooajaks pole häid pakkumisi tulnud ja praeguse seisuga alustab ta sügisel Tartu meeskonnas.


Möödunud hooaja teise poole Saksamaal Bayeruthis pallinud mees ei soovinud nendega pikka lepingut sõlmida, klubi eelistas aga just mitmeaastast kontrahti. Seepärast läksid teed lahku. Kaks aastat tagasi tartlastega sõlmitud lepingust on Veidemanil selles klubis jäänud teenida veel üks hooaeg.

«Minul on kindlasti väga hea meel, kui Veidemani-sugune mees kuulub tiimi,» sõnas Tartu peatreener Gert Kullamäe.

«Olen temaga rääkinud ja tean, et vägisi ei hakka ta kuhugi minema. Kui aga tuleb hea pakkumine, siis on muidugi teine asi. Kiirustada pole vaja, pääsesime ju eurosarjas otse alagrupiturniirile ja seal võib silma jääda korralikele klubidele.»

Sarnaselt eurosarjaga on heaks enesenäitamise kohaks ka koondise EMi valikkohtumised.

«Teeme palju häid mänge,» märkis Veideman rahulolevalt ja lisas, et arenguks on tugevatest vastastest rohkem abi. «Loodan, et mängime veel paremini kui eelmisel suvel. Toona tegutsesime väga hästi, kuid samas jäi veel reserve.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles