Tublit sõitu teinud Korjus sai Moskvas 5. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga. Foto: Erakogu

Kevin Korjus lõpetas Moskvas peetud vormel-Renault 3.5 sarja etapi esimese sõidu 5. kohaga.

Üheksandast ruudust võistlust alustanud Korjus kerkis tänu heale stardile juba avaringil paar kohta ning möödus peagi ka Antonio Felix da Costast ja kerkis kuuendaks. Pärast mitut turvaauto taga veedetud perioodi tuli Korjus veel viimasesse kurvi kuuendana, kuid Marco Sorenseni eksimus pidurdusmaal lubas eestlasel lõpujoone ületada viiendana.

Hea märk on ka see, et mitu etappi järjest tehniliste probleemide ja eeskätt kehva sirgekiirusega maadelnud Korjus suutis täna näidata paremuselt viiendat ringiaega, kaotades parima aja välja sõitnud meeskonnakaaslasele Jules Bianchile vaid 0,362 sekundiga.

Sõidu võitis parimalt stardikohalt alustanud Robin Frijns (Fortec), teine oli Bianchi ja kolmas Sam BIrd (ISR). Moskva võistlusnädalavahetuse teine sõit peetakse homme Eesti aja järgi kell 12.30, kvalifikatsioon toimub hommikul kell 8.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles