Grosjean kaotab stardirivis viis kohta

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean
Romain Grosjean Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloot Romain Grosjean stardib nädalavahetusel peetavale Saksamaa GP etapile viis kohta halvemalt kohalt, kui ta kvalifikatsioonis välja sõidab, kuna ta autol vahetati pärast Silverstone'i etappi käigukast.

Grosjean lõpetas Suurbritannias peetud võistluse kuuendal kohal vaatamata sellele, et viimasel ringil tekkisid probleemid käigukastiga, vahendab Eurosport.

Pärast sõitu tehtud analüüsid näitasid, et käigukast vajab vahetamist ja see tähendab vormel-1 sarja reeglite järgi viiekohalist kaotust stardirivis.

«Grosjeani autol oli käigukastiga probleeme ja meil läks niigi hästi, et see probleem varajasemas sõidu faasis välja ei löönud,» kommenteeris Lotuse tehniline direktor James Allison.

Enne halbu uudiseid avaldas prantslasest piloot lootust, et suudab saavutada stardikoha esimeses või teises reas (stardikohad 1.-4.) ja teha seejärel ka hea sõidu.

Konstruktorite arvestuses on Lotus 144 punktiga kolmandal kohal, Grosjean hoiab sõitjate pingerivis 61 punktiga seitsmendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles