Taaramäe ei plaani Vueltal võistelda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe mullu Vuelta 14. etapi poodiumil võidušampust pritsimas. Tänavu eestlased sama pilti ilmselt nautida ei saa.
Rein Taaramäe mullu Vuelta 14. etapi poodiumil võidušampust pritsimas. Tänavu eestlased sama pilti ilmselt nautida ei saa. Foto: SCANPIX

Profirattur Rein Taaramäe lausus Tour de France'i puhkepäeval Postimehega vesteldes, et Hispaania velotuuril Vueltal jääb tal tänavu osalemata.

«Hetkeseisuga ma sinna ei lähe,» sõnas Taaramäe. «Hooaja algus on kõvasti vormi leidmist ja hoidmist takistanud – haigus kurnas ning käeluumurru järel oli kuu aega pukki sõita moraalselt raske. Pigem lõpetaksin hooaja lihtsamalt,» sõnas ta.

Esialgses võistlusplaanis on Taaramäel pärast Tour de France’i veel kümmekond starti. «Tahan kaasa teha Quebeci ja Montreali ühepäevasõitudel ning võib-olla lähen isegi MMile, kui mind muidugi koondisesse võetakse,» lausus Taaramäe. «Ehk osalen veel ka Tour de l’Ainil,» ütles ta 7. augustil algava viiepäevase võidusõidu kohta.

Cofidise tiimijuht Yvon Sanquer olevat samuti eestlasega ühte meelt. «Boss ütles, et kui enesetunne hea ei ole, siis pole ka mõtet minna ennast kurnama. Pigem on tark tegu hooaeg rahulikult lõpetada ja alustada valmistumist uueks aastaks,» ütles Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles