Van Persie eest on pakkumise teinud City, United ja Juventus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie
Robin van Persie Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga meeskonna Arsenal ründaja Robin van Persie teenetest on huvitatatud Manchesteri klubid United ja City ning lisaks Torino Juventus Itaalia kõrgliigast.

Pärast seda, kui van Persie tunnistas, et ei soovi oma senise koduklubiga lepingut pikendada, on tema tuleviku üle palju arutletud. Nüüd vahendab BBC, et seni on Arsenalile teinud ametliku pakkumise kolm nimetatud klubi.

Pakutud hind jääb 19 miljoni euro juurde, kuid väidetavalt soovib Arsenal oma 28-aastase ründaja eest sisse kasseerida 32-38 miljonit eurot. Eelmise hooaja Premier League väravakuninga võimalikku hinda langetab fakt, et tema leping Arsenaliga kehtib veel vaid ühe aasta. See tähendab, et aasta pärast võib hollandlane klubist lahkuda ilma üleminekutasuta.

Ründaja osteti klubisse 2004. aastal kõigest 3,5 miljoni euro eest. Nende aastate jooksul on van Persie Arsenali eest löönud kõikide sarjade kokkuvõttes 279 mängus 132 väravat ning andnud lisaks 63 väravasöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles