Kollo ja Vesik alagrupis geimivõiduni ei jõudnud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (rünnakul) ja Kristo Kollo.
Rivo Vesik (rünnakul) ja Kristo Kollo. Foto: fivb.org

Eesti rannavõrkpalli esipaar Kristo Kollo ja Rivo Vesik lõpetas Austrias Klagenfurtis toimuva Suure Slämmi etapi põhiturniiri kolme kaotusega ning alagrupist edasi play-off’i ei pääsenud.

36 minutit kestnud esimeses kohtumises jäid Kollo-Vesik neljapäeval 0:2 (-19, -12) alla kõrgeimat paigutust omavale ja käimasoleval hooajal kaks MK-etappi võitnud Ameerika Ühendriikide paarile Jacob Gibb-Sean Rosenthal, vahendab volley.ee.

Teises voorus kohtusid kahe Balti riigi esindajad, kui naabrite heitluses võtsid lätlased Martins Plavins-Janis Smedins kindla 2:0 (16, 9) võidu Eesti duo üle.

Alagrupi viimases mängus tuli Kollol ja Vesikul tunnistada Saksamaa paari Sebastian Dollinger-Stefan Windscheif 2:0 (18, 26) paremust.

Siiski saab turniiri eestlaste jaoks igati kordaläinuks pidada, kuna koos mängides jõuti esmakordselt MK-etapi põhiturniirile.

Järgnevatel nädalatel rannavõrkpalli MK-etappe ei toimu, kuna alates 28. juulist selgitatakse Londonis välja olümpiamedalistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles