Solbergi testisõitu külastasid püssimees, kiirabi ja karu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solbergi testipäev pakkus norralasele ohtralt üllatusi.
Petter Solbergi testipäev pakkus norralasele ohtralt üllatusi. Foto: SCANPIX

Ülejärgmisel nädalavahetusel Soomes toimuvaks Jyvaskylä MM-ralliks valmistuv Petter Solberg pidi Orivesil tänase testipäeva jooksul üle elama tervelt kolm ebatavalist sündmust, kirjutab mtv3.fi.

Norralane ei jõudnud veel rajale minnagi, kui metsast hakkasid kostma lasud. Asja uurima läinud katse korraldajad avastasid metsatukast kohaliku mehe, kes tee läheduses jahipüssi paugutas. Kohale kutsutud politsei suutis olukorra siiski maha rahustada ja Solberg võis hakata kilomeetreid mõõtma.

Õige pea tuli sõit aga jälle peatada, sest testi vaatama tulnud vanem meesterahvas sai südamerabanduse. Õnneks viibis testikatsel arst, kes kannatanule kiirelt esmaabi andis ja seejärel viis kiirabi mehe haiglasse.

Üllatused polnud Solbergi jaoks aga sellegagi lõppenud, sest hooldusalast kiviviske kaugusel avastati värsked ja suured karujäljed. «Ei ole hullu, sest karusid on ka seal, kus mu Rootsi talu asub,» kommenteeris Solberg. «Mul pole nende vastu midagi. Toredad loomad!»

Soome MM-ralli algab 2. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles