Eesti käsipalliklubid said teada eurosarja vastased

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra käsipallimeeskonna mängijad.
HC Kehra käsipallimeeskonna mängijad. Foto: Liis Treimann

Viinis toimus täna algava käsipallihooaja Euroopa karikavõistluste loosimine esimestes ringides osalejatele. Vastased said teada ka Eesti klubid.

HC Kehra osaleb EHF CUP karikasarja esimeses ringis ja loosi tahtel kohtutakse 8. või 9. septembril Ungaris Balatonfüredi KSEga. Korduskohtumine toimub 15. või 16. septembril Kehra Spordihoones. Esimese ringi võitja kohtub teises ringis Serbia klubi RK Vojvodinaga (13. või 14. oktoobril ning 20. või 21. oktoobril).

Põlva Serviti mängib algaval hooajal Challenge Cup karikasarjas. Esimeses ringis mängivad neli meeskonda kahes alagrupis. Põlva Serviti loositi A-alagruppi koos hollandlaste OCI Nitrogen –Lionsiga, belglaste Initia Hasseltiga ja Küprose klubi Mavrommatis Ayiou Pavloviga.

Alagrupi korraldamise õigus loositi Hollandi klubile. Juhul kui nemad korraldamisest loobuvad, siis järgmisena on alagrupi turniiri korraldamise õigus Põlva Servitil. Mängud toimuvas 12.-14. oktoobril. Kaks paremat meeskonda mõlemast alagrupist pääsevad edasi järgmisesse ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles