Rock alustab eurosarja 6. novembril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korvpallimeeskond võitis Eesti liigas Kalev/Cramo 75:63.
Tartu korvpallimeeskond võitis Eesti liigas Kalev/Cramo 75:63. Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond alustab EuroChallenge'i alagrupiturniiri 6. novembril, kui Ukrainas mängitakse Juznõi Himiku meeskonnaga. Mäletatavasti loositi Tartu meeskond D alagruppi koos ukrainlaste Juznõi Himiku, prantslaste JDA Dijoni ning paari Jekaterinburgi Ural (Venemaa) ja GAZ Metan Medias (Rumeenia) võitjaga.

Kõik Rocki kodumängud peetakse novembris: 13. novembril Gaz Metani või Jekaterinburgi Uraliga, 20. novembril JDA Dijoniga ning 27. novembril Juznõi Himikuga.

Kaks mängu jääb detsembrisse. 4. detsembril mängitakse võõrsil kas Gaz Metani või Jekaterinburgi Uraliga ning 11. detsembril JDA Dijoniga.

See, kas Rocki alagrupikaaslaseks saab Jekaterinburgi meeskond või GAZ Metan Median selgub nende omavaheliste mängude järel, mis peetakse 25. septembril Rumeenias ja 2. oktoobril Venemaal.

Alagrupiturniiril selgitavad 32 meeskonda kaheksas alagrupis välja need 16, kes pääsevad järgmisse ringi ehk igast alagrupist saab edasi kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles