Mardna Toobalist: täielikuks tervenemiseks kulub vähemalt kolm nädalat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: SCANPIX

Eesti võrkpallikoondise põhisidemängija Kert Toobal, kes laupäevases mängus Soome meeskonna vastu jalga rebestas, saab praegu Tallinnas ravi. Doktor Mihkel Mardna sõnul võib tervenemiseks kuluda nädalaid.

«Ravi on läbi räägitud. Täielikuks tervenemiseks kulub vähemalt kolm nädalat,» ütles Mardna täna volley.ee-le. «Väga tõsine see rebestus pole, aga lisatraumat ei tohi tekitada. Mina tema asemel Suurbritanniaga mängima ei läheks. Sõpruskohtumised ju, EM-mängudeni on aega ligi kaks nädalat.»

Mardna soovitab sportlasel oma sisetunnet usaldada: «Ta tunneb oma keha ja suudab kogenud sportlasena ise otsustada, kas ja millal on mängudeks valmis. Kui kõik ilusti läheb, saab septembris võistelda.»

Toobal tegi juba täna kergeid harjutusi, kiireid liigutusi ja hüpped vältides. Jala loodab ta võistluskorda saada septembri esimeseks pooleks. «Natuke annab tunda,» tõdes ta. «Kisub, aga mitte teravalt. Inglastega ma homme ja ülehomme ei mängi. Asendusmees Kusti Nõlvak on juba kohal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles