Flora ründaja pääses lühikese mängukeeluga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zakaria Beglarišvili
Zakaria Beglarišvili Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Jalgpalli Eesti meistriliiga parim väravakütt Zakaria Beglarišvili peab FC Viljandi vastu teenitud punase kaardi tõttu jätma vahele kaks liigamängu.

Tallinna Flora grusiinist ründaja eemaldati 28. augusti kohtumises Viljandis juba 21. mänguminutil, põhjusena kanti protokolli vägivaldne käitumine, vahendab Soccernet.ee.

Otse teenitud punase kaardi tõttu tuleb tavaliselt jätta vahele vähemalt kaks mängu ning just sellise karistuse Eesti Jalgpalli Distsiplinaarkomisjon talle määraski.

Beglarišvili ei saanud osaleda 1. septembri võõrsilmängul Sillamäe Kaleviga, mille Flora võitis tänu keskkaitsja Karl Palatu väravatele, ning peab kõrvalt vaatama ka 15. septembri kodumängu sama vastasega.

22-aastane grusiin on löönud sel hooajal 14 väravat, mida on poole rohkem kui Flora edukuselt järgmisel väravakütil – poolkaitsja Valeri Minkeneni kontol on 7 tabamust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles