Hispaania leht: Madridi Real pakub Ronaldole lepingut karjääri lõpuni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali jalgpalliklubi tahab oma tähtmängija Cristiano Ronaldoga lepingut pikendada.
Madridi Reali jalgpalliklubi tahab oma tähtmängija Cristiano Ronaldoga lepingut pikendada. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi on Hispaania meedia andmeil oma suurimale tähele Cristiano Ronaldole uut lepingupakkumist tegemas.

Ronaldo on Realis viimasel ajal üles näidanud rahulolematust, kuid samas öelnud, et see pole seotud tema palganumbriga, vahendab ajaleht Marca.

Real on mitme teise palluriga viimastel nädalatel lepinguid pikendanud ja nüüd tahab klubi ka oma suurimale staarile väärilist lepingut pakkuda, et teda enda ridades hoida. Ronaldo praegune leping kestab 2015. aastani.

Klubi president Florentino Pérez on Hispaania meedia andmeil otsustanud Ronaldoga kontrahti pikendada kuni tema mängijakarjääri lõpuni. Detailid, nagu palganumber ning konkreetne pikkus on hetkel siiski veel kokku leppimata. Samas on klubi kinnitanud, et nad tahavad mängijale pakkuda vähemalt 15 miljoni euro suurust netopalka aastas, mida Ronaldo ise soovib.

Real peaks sellekohase avalduse tegema lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles