Video: Eesti noormängijad pürgivad NBA Tähtede mängu nädalavahetusele

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Jurtom (vasakul) ja Kaspar Rätsep.
Martin Jurtom (vasakul) ja Kaspar Rätsep. Foto: sprite.ee

Selgunud on kaks Sprite tänavakorvpalli lahingu kodumaise finaali võitjat. Fännide lemmikuks osutus Kaspar Rätsep, kes võitis veebihääletuse 1803 häälega. Teise võitja valis žürii, hinnates parimaks Martin Jurtomi.

Mõlemal on võimalus teenida kutse USAsse kampaania Sprite NBA Lisaaja mängule koos NBA staaride LeBron Jamesi ja Kobe Bryantiga.

Kõik väljavalitud 27 riigist pärit korvpallurid saavad võimaluse näidata oma parimaid oskusi NBA Lisaaja mängu veebifinaalis. Rahvusvahelise finaali tarbeks tuleb esitada spetsiaalsed videoklipid, kus kumbki Eesti finalist peab demonstreerima oma oskusi – hea sooritus määrab, kas LeBron James ja Kobe Bryant valivad eestlased oma meeskonda esindama.

Üle kogu maailma välja valitud noored korvpallurid kohtuvad 2013. aasta veebruaris USAs Houstonis, kus nad kohtuvad tippkorvpalluritega, et koos treenida ja nautida luksuslikku elu VIP-alal. Reisi lõpus võistlevad LeBron Jamesi käe all treeninud meeskond Team Sudden ja Kobe Bryanti meeskond Team Intense omavahel 2013. aastal ürituse NBA All-Star Game raames NBA Lisaajamängul.

Kaspar Rätsepa videot saab näha SIIT!

Kokkuvõtet Martin Jurtomi oskustest saab vaadata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles