Madridi Real alistas tõelises põnevuslahingus Manchester City

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali tähtmängija Cristiano Ronaldo
Madridi Reali tähtmängija Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Täna õhtul sai alguse jalgpalli Meistrite liiga uus hooaeg. Kohe avavoorus nägi vutipublik tõelist põnevuslahingut, kui Madridi Real alistas tugeva lõpuga Manchester City 3:2.

Tänased kohtumised:

Zagrebi Dinamo – FC Porto 0:2

Väravad: 41. Lucho Gonzales, 90. Defour

PSG – Kiievi Dinamo 4:1

Väravad: 19. Ibrahimovic (pen.), 30. Silva, 32. Alex, 90. Pastore - 87. Veloso

Montpellier – Londoni Arsenal 1:2

Väravad: 9. Belhanda (pen.) - 16. Podolski, 18. Gervinho

Malaga – Peterburi Zenit 2:0

Väravad: 3., 78. Isco, 13. Saviola

AC Milan – Anderlecht 0:0

Dortmundi Borussia – Amsterdami Ajax 1:0

Väravad: 87. Lewandowski

Madridi Real – Manchester City 3:2

Väravad: 76.Marcelo, 87. Benzema, 90. Ronaldo - 69. Džeko, 86. Kolarov

Piraeuse Olympiacos – Schalke 1:2

Väravad: 58. Abdoun - 41. Höwdes, 59. Huntelaar

EELVAADE MÄNGULE REAL-CITY:

«Sellest tuleb suurepärane kohtumine, kuna mõlemal meeskonnal on fantastilised mängijad. Oluline on hooaega hästi alustada. Madridi Real on maailma parim meeskond, kuid tahame anda endast siiski parima,» sõnas City peatreener Roberto Mancini uefa.com’ile.

Kui City hoiab Inglismaa liigas nelja vooru järel neljandat kohta, siis Realil on Hispaanias läinud veel kehvemini ja tabelis ollakse 12. positsioonil.

«Jalgpall on täna ja homme, mitte eile. Eilne on juba ajalugu. Ma ei ole suutnud seni hoida oma mängijate motivatsiooni ja keskendumist kõrgel. Sellisel tasemel on mängijad ja treenerid juba võitnud suuri tiitleid. Meil kõigil on tiitlid, majanduslik kindlustatus ja me ei tohiks muretseda inimeste reaktsioonide pärast. Keegi ei pane mulle pingeid peale, ma teen seda ise. Mitte keegi ei motiveeri mind, ma teen seda ise,» võttis Mourinho klubi praeguse olukorra kokku.

Mourinho ja Mancini on ka varem eurosarjas vastamisi läinud ning hooajal 2002/03 alistas Mourinho juhendatud FC Porto UEFA Cupi poolfinaalis Mancini taktikepi all mänginud S.S. Lazio kahe matši kogusummas 4:1.

Seejuures on mõlemad mehed oma karjääri jooksul juhendanud näiteks Milano Interit ja Mourinho oli 2008. aastal meheks, kes täitis vallandatud Mancini tühjaks jäänud koha.

Põnevaid kohtumisi on täna teisigi. Omavahel kohtuvad näiteks Saksamaa meister Dortmundi Borussia ja Hollandi meister Amsterdami Ajax. Suvel palju raha kulutanud PSG võõrustab Kiievi Dinamot ning samuti mängijateturul laineid löönud Peterburi Zenit sõidab külla Malagale.

Postimees.ee hoiab lugejaid kohtumiste seisudega kursis. Kõik matšid algavad Eesti aja järgi kell 21.45.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles