Eestlastel Belgias halb päev

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Tombak
Janek Tombak Foto: Hanno Kross
Kolmapäeval Belgia munakiviteedel sõidetud 1. kategooria ühepäevasõidul Dwars door Vlaanderen teenisid kolmikvõidu belglased. Janek Tombak sai 35. koha.

200 kilomeetri pikkust võistlust kontrollis täielikult Quick-Stepi meeskond. Belgia ProTouri tiim võttis ka sõidu esikoha - Kevin Van Impe oli finišisirgel selgelt kiirem 38-aastasest Nico Eeckhoudist, kellega koos põgeneti suuremast grupist umbes 16 kilomeetrit enne lõppu, kirjutab rattaprofid.com.

Kolmanda koha teenis täna Tom Boonen ning neljas oli sakslane Heinrich Haussler.

Eestlastest osalesid tänasel sõidul CC Bourgase värve kaitsvad Janek Tombak, Erki Pütsep ja Mart Ojavee. Tombak jõudis finišisirgele suures grupis, mis võistles 6. koha pärast, kuid tema ees kukkusid mitu meest ning ka eestlane oli sunnitud külje maha panema. Tõsiselt viga Janek õnneks ei saanud, kuid oli sunnitud üle lõpujoone jalutama ning sai kirja 35. koha.  Teised eestlased olid sunnitud katkestama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles