Algkoosseisu kuulunud Klavan aitas Augsburgil teenida hooaja teise punkti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: FC Augsburg

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan pääses teist mängu järjest oma koduklubi Augsburgi algkoosseisu, kui võõrsil mängiti 0:0 Hoffenheimiga ja teeniti turniiritabelisse hooaja teine punkt.

Mängu käik:

Avapoolaeg lõppes väravateta viigiga. Hoffenheimi poolel teenis 11. minutil kollase kaardi Kevin Volland. 87. minutil jäi Hoffenheim vähemusse, kui punase kaardi sai Sejad Salihovic, kuid järelejäänud nappide minutitega ei suutnud Augsburg ülekaalu võiduks pöörata ja nii saadi tabelisse kuue vooru järel teine viigipunkt, mis neid siiski tabeli viimaselt realt kõrgemale ei kergitanud. Klavan viibis platsil kõik 90 minutit.

Enne mängu:

Augsburg kohtub täna võõrsil Hoffenheimi meeskonnaga, kohtumine algab kell 16.30. Augsburg vajab hädasti punkte, sest on viie vooruga kogunud vaid ühe viigipunkti ja püsib sellega liigatabeli viimasel real. Hoffenheim on saanud viie mänguga kaks võitu ja kolm kaotust ning on tabelis 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles