Klavanile väärtuslik võit, ründajad jäid mänguajata

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (nr. 5) heitlemas FC Augsburgi särgis.
Ragnar Klavan (nr. 5) heitlemas FC Augsburgi särgis. Foto: SCANPIX

Enne koondisemänge said koduklubides väärtuslikud võidud rahvusesinduse kapten Ragnar Klavan (pildil) ja keskväljamootor Konstantin Vassiljev.

Klavani tööandja FC Augsburg teenis Saksamaa kõrgliiga seitsmendas voorus hooaja esimese võidu, kui koduplatsil alistati 3:1 Bremeni Werder. Tänu heale esitusele tõusis Augsburg tabelis 15. kohale.

Kolmandat kohtumist järjest algkoosseisu pääsenud Klavan tegi võitjate ridades taas kaasa kogu kohtumise. «See oli oluline, et suutsime terve kohtumise ühtselt tööd teha,» sõnas Klavan klubi kodulehele.

Venemaa kõrgliigas sai kirja väärtusliku võidu Konstantin Vassiljevi tööandja Permi Amkar, kes alistas võõrsil 1:0 tugeva Kaasani Rubini. Algrivistuses alustanud Vassiljev vahetati kohtumise 62. minutil puhkama. Amkar kerkis tänu võidule üheksandaks.

Kui nädalavahetusel Itaalia esiliigas terve kohtumise kaasa teinud Tarmo Kink võib Eesti koondises täita ründaja rolli, siis ülejäänud koondisekutse saanud välismaal pallivad ründajad nädalavahetusel põhimeeskonnas platsile ei pääsenud.

Septembris toimunud koondisemängudes hästi esinenud Andres Oper ei kuulunud Küprose kõrgliigas koduklubi Nea Salamise ridadesse. Meeskonna kodulehe teatel ei saanud treener Operit kasutada, kuna teda segas vigastus.

Šotimaal ei pääsenud väljakule ka Henrik Ojamaa, kuna tema koduklubi Motherwelli matš Dundee Unitediga lükati elektrikatkestuse tõttu edasi. Ungari kõrgliigas ei mahtunud Jarmo Ahjupera aga Gyõri ETO koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles