Eesti Jalgpalli Liidu presidendina jätkab Aivar Pohlak

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Toomas Huik
Eile toimunud Eesti Jalgpalli Liidu korralisel üldkogul, kus osales 83 organisatsiooni liiget, valiti uus 13 inimesest koosnev juhatus, mille volitused kestavad neli aastat.

 

 
Vastavalt EJLi põhikirjale on igal juhatuse liikmel kindel vastutusala ning juhatuse liige juhib ka vastava komisjoni tööd.

«Jalgpalliliit sai endale väga tugeva juhatuse ja seda väga erinevates tähendustes,» ütles EJLi presidendina jätkav Aivar Pohlak. «Igal liikmel on kindel positsioon ja vastutusala, kusjuures liikmete hulgas on nii endiseid jalgpallureid kui inimesi, kes on jõudnud mõnel muul elualal tippu, kuid seotud jalgpalliga läbi sügava ja isikliku sümpaatia. Lisaks pean uue põhikirjaga sätestatud vastutusalade põhist juhatust arenguks ka organisatsiooni juhtimise seisukoha pealt.»

Senistest liikmetest jätkavad president Pohlak, asepresident Andri Hõbemägi, Arvu Sild, Vaapo Vaher, Priit Penu, Josep Katsev, Peeter Küttis ja Anne Rei. Uue liikmena valis üldkogu asepresidendiks Ainar Leppäneni, kes töötab AS SEB Liisingu juhatuse liikmena, kuulub UEFA juriidiliste küsimustega tegelevasse komiteesse ning on UEFA delegaat. Aastatel 1994-1997 oli Leppänen EJLi peasekretär.

Uuteks juhatuse liikmeteks on ka Tarmo Lehiste, kelle vastutusalaks A-koondis, ja TrioBeti Balti Liiga tegevjuht, sakslane Christian Happel, kellel tuleb üles ehitada EJLi kommertsosakond. Kohtuniketöö ja mänguinspektorite arengu eest vastutab juhatuses nüüdsest Eduard Rõžov, kes oli aastatel 2003-2008 FIFA kategooria abikohtunik ja töötab Wienerbergeri ASis turundusjuhina, Meistri- ja Esiliiga arenguga hakkab juhatuse poolt tegelema Are Altraja, kes on AS Sportland International Group ja AS MyFitness nõukogu liige ning AS Jalajälg, AS FIFAA, OÜ Elwa Projekt ja UAB Sport Line juhatuse liige.

Eesti Jalgpalli Liidu juhatus (sulgudes vastutusala):

Aivar Pohlak - president (üldine juhtimine, esindamine)
Andri Hõbemägi - esimene asepresident (finants-majandus)
Ainar Leppänen - teine asepresident (juriidilised küsimused)
Tarmo Lehiste - juhatuse liige (A-koondis)
Arvu Sild - juhatse liige (infrastruktuur)
Vaapo Vaher - juhatuse liige (meedia ja avalikud suhted)
Priit Penu - juhatuse liige (regionaalne areng, amatööride ja naiste jalgpall)
Christian Happel - juhatuse liige (reklaam, turundus, sponsorlus)
Eduard Rõžov - juhatuse liige (kohtunikud ja mänguinspektorid)
Josep Katsev - juhatuse liige (noorte jalgpall)
Peeter Küttis - juhatuse liige (ranna- ja saalijalgpall)
Are Altraja - juhatuse liige (Meistri- ja Esiliiga)
Anne Rei - juhatuse liige

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles