Tribüünile pagendatud Puri on oma saatusega leppinud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri
Sander Puri Foto: Toomas Huik

Täna Eesti jalgpallikoondisega liituv Sander Puri vaatas eile koduklubi FC Levadia 1:1 viigimängu Narva Transiga nagu eelmisigi kohtumisi tribüünilt. Välisklubisse ihkav mees tunnistas, et mängunälg on suur.



Teatavasti lõppeb Puril valitseva Eesti meistriga leping selle hooaja järel ning pikendada poolkaitsja seda ei soovi. Karistuseks peab mängumees nüüd Levadia kohtumisi kõrvalt jälgima. Korra on Eesti koondislane siiski klubi duubelrivistuses platsile saanud.



«Eks mängin need mängud, mis saan, ja teen seda võimalikult hästi. Mingit praktikat sellised kohtumised ikka pakuvad,» rääkis Puri. «Mängunälg on praegu väga suur.»



Ootab koondisemänge


Samas on teada, et Levadia on varasematel hooaegadel samal põhjusel pingile jätnud ka Artur Kotenko, Konstantin Vassiljevi ja Aleksandr Dmitrijevi.



«Arvestasin juba suvel, et minuga võib sedasi juhtuda,» ei olnud Puri juhtunust väga löödud. «Eks klubi otsustab ning pean sellega leppima.»



Samal ajal valmistab kindlasti paljudele Eesti koondise poolehoidjatele muret, et viimasel ajal sinisärkide rivistuses häid esitusi teinud mees tuleb esindusmeeskonda vähese mängupraktikaga.



«Mingit ebakindlust eelseisvate kohtumiste ees ei ole. Olen ka peatreeneriga juba olukorda arutanud,» sõnas Puri, kes lisas, et korralikku välisklubisse pääsemiseks tuleb koondises esitada võimalikult head partiid. «Eks hea pakkumine tuleb välja teenida. Algul tuleb kindlasti minna mõnda väiksemasse klubisse.»



Vaatamata kentsakale olukorrale ei soovi Puri praegusele tööandjale siiski halba. «Oleks hea meel, kui Levadia meistriks tuleks. Olen ka oma panuse selleks hooaja jooksul andnud,» rääkis endiselt klubiga koos trenni tegev poolkaitsja.



Samal ajal kui Puri käib jälgimas valitseva Eesti meistri mänge, käib kibe töö ka uue kosilase leidmiseks. «Huvilisi on, kuid midagi konkreetset veel pole,» ütles Puri.



Kosilased Lääne-Euroopast


Kui paljud koondisekaaslased mängivad klubijalgpalli Norras, siis Puri sõnul tema praegu Skandinaavia poole ei vaata. «Eelkõige käib töö Lääne-Euroopa suunal,» avaldas Puri ning lisas, et uus leivaisa võiks tulla Hollandist või Belgiast.



Samas ei soovi mängumees ise veel ühtegi võimalust lõplikult kõrvale jätta, ka näiteks koduse konkurendi FC Floraga liitumist. «Kõiki pakkumisi tuleb kaaluda, midagi ei saa niisama nurka visata,» arvas Puri. «Sada protsenti ei saa välistada ka Levadias jätkamist.»



Nii nagu mängumees, on olukorraga leppinud ka Levadia juhendaja Igor Prins. «Ta ei taha meiega lepingut pikendada, eks temal on omad eesmärgid,» põhjendas Prins. «Teda mitte kasutada on klubi otsus. Praegu mängime nende meestega, kes on meiega ka järgmisel hooajal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles