FC Floraga liitus Norra mängija Ali-Al Gashamy

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

FC Flora jalgpalliklubiga liitus Norra jalgpallur Ali Al-Gashamy.

Al-Gashamy (20.11.1989) on sündinud Iraagis, kuid kolis aastasena Norrasse. Jalgpalli hakkas poolkaitsja mängima juba neljaselt ning seitse aastat hiljem liitus ta klubiga Våg FK.

17-aastaselt sõlmis Al-Gashamy lepingu Norra kõrgliigaklubiga IK Start, 2009. aasta septembrist kuni detsembrini viibis ta laenul Vindbjart FK-s.

FC Florasse tuli Al-Gashamy aprilli alguses. «Mind on väga hästi vastu võetud, mängijad on toredad ja sõbralikud,» ütles värskeim florakas, kes loodab tuua Florasse juurde kiirust ja taktikalisi oskusi.

Eestisse tulek ei olnud Al-Gashamy jaoks keeruline otsus. «Floral on minu kodumaal hea maine, teadsin juba varem, et näiteks Enar Jääger, Raio Piiroja ja Joel Lindpere on just sellest klubist Norrasse tulnud,» sõnas ta.

Al-Gashaly otsustamise tegi ka lihtsamaks vestlus endise floraka Tor Henning Hamrega, kellel jätkus klubi ja Eesti iseloomustamiseks vaid häid sõnu.

Eeldatavasti debüteerib Al-Gashamy uue klubi särgis FC Flora II koosseisus tuleval pühapäeval esiliiga mängus Valga FC Warriori vastu. Kohtumine toimub Sportland Arenal kl 14.00.

Märksõnad

Tagasi üles