Tennisetäht tüdines lõppematust vigastusejutust: ega ma surnud pole

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Azarenka.
Viktoria Azarenka. Foto: SCANPIX

Endine maailma esireket Viktoria Azarenka, kes on käimasoleval US Openil jõudnud veerandfinaali, tüdines pressikonverentsil lõpututest küsimustest pika vigastuspausi kohta.

Valgevenelanna alistas neljandas ringis 4:6, 6:4, 6:4 serblanna Aleksandra Krunici ning kohtub veerandfinaalis venelanna Jekaterina Makarovaga. Azarenka, kes võitis 2012. ja 2013. aastal Austraalia lahtised ning mängis mõlemal aastal ka US Openi finaalis, on maailma edetabelis langenud 17. kohale, kuna on pidanud jala- ja põlvevigastuse tõttu tänavu pidama pikki võistluspause.

Azarenka vastas kannatlikult ajakirjanike küsimustele selle kohta, kui keeruline tal on pärast pausi taas tipptasemel mängida, ent kui sama teema juba mitmendat korda üles võeti, sai valgevenelannal kõrini. «Mis on sellel turniiril olnud sinu jaoks kõige nauditavam, kui arvestada seda, mida sa oled pidanud üle elama?» küsis üks ajakirjanik.

«Sa küsid nii, nagu ma oleksin surmasuus olnud. Mind ründas kümme haid, aga ma jäin ellu! Ja lisaks päästsin veel ka ühe delfiini elu,» ironiseeris Azarenka. «Asi pole tegelikult üldsegi nii keeruline. Ma naudin tennisemängu. Mis mõtet on ikka veel mu vigastustest rääkida? Praegu tahan lihtsalt keskenduda käesolevale ja mängimist nautida. Mis juhtus, see juhtus. Mul pole kuskilt sellist džinni võtta, kes mind ajas tagasi viiks,» sõnas Azarenka.

Valgevenelanna ja Makarova kohtumise võitja läheb poolfinaalis vastamisi kas 11. asetusega Flavia Pennettaga või neljandas ringis Kaia Kanepist jagu saanud maailma esireket Serena Williamsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles