Praegune tööandja otsib Vassiljevile uut klubi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Lendava Nafta

Eesti jalgpallikoondise liige Konstantin Vassiljev loodab Sloveenia klubist Lendava Nafta sammu edasi astuda, kuid esialgu tal ühtegi kindlat kosilast ei ole.


«Kindlasti oleksin pakkumistest huvitatud,» sõnas poolkaitsja. «Nii palju tean, et klubi tegeleb praegu mulle uue tööandja otsimisega. Mul on lepingut järele jäänud veel üks aasta ning nad tahavad minu pealt natuke raha teenida.»

Eesti koondislane liitus Sloveenia klubiga 2008. aastal ja on olnud selle aja jooksul võistkonnas kindel põhikoosseisu mängija. Siiski ei soovi poolkaitsja oma praeguse tööandjaga kontrahti pikendada.

«Kui sel suvel ei õnnestu kuhugi siirduda ning talvel samuti mitte, siis järgmisel suvel on võimalus vabaagendina uus meeskond leida,» täpsustas Vassiljev. «Kindlasti tahaks ka mõnes teises välisklubis ennast proovile panna. Praegu ei ole ühegi meeskonna juures ennast näitamas käinud.»

Samas pole poolkaitsja usaldanud kogu tööd vaid praeguse koduklubi kätesse. «Üks mittelepinguline agent tegeleb ka praegu minu asjadega,» lisas mängumees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles