Liverpool müüdi USA pesapalliklubi omanikele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli fännid
Liverpooli fännid Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpool müüdi USA pesapalliklubi Boston Red Soxi omanikele.

Jalgpalliklubi koduleheküljel avaldatud teates seisab, et klubi juhatus võttis vastu News England Sports Venturesi (NESV) pakkumise ja neist sai Liverpooli uus omanik, kirjutab The Guardian.

NESVi esimees on multimiljonär John W. Henry ning firmale kuulub lisaks Boston Red Soxile veel ka New England Sports Network, Fenway Sports Group ja Fenway Racing.

«Olen õnnelik, et suutsime edukalt lõpetada Liverpooli müügiprotsessi,» sõnas Liverpooli esimees Martin Broughton. «Juhatus otsustas NESVi pakkumise vastu võtta, kuna see vastas meie nõuetele uue omaniku suhtes. NESV on keskendunud võitmisele ja nad on seda edukalt tõestanud ka Red Soxiga.»

Liverpooli senised omanikud, ameeriklased Tom Hicks ja George Gillett püüdsid küll tehingut takistada, aga klubi juhatus nõustus pakkumisega nende vastuseisust hoolimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles