Eesti jalgpallikoondis kohtub aasta lõpus Hiinaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis
Eesti jalgpallikoondis Foto: Priit Simson

Eesti jalgpallikoondis kohtub 18. detsembril Guangdongi provintsis Shenzheni linnas sõpruskohtumises Hiinaga. Lisaks loodetakse ühendada nimetatud kohtumisega ka teine maavõistlus 22. detsembril.

«Mängud toimuvad traditsiooniliseks saanud Eesti koondise aastalõpuprogrammi raames, kuid kindlasti tuleb lisada, et loodame nende mängudega parandada koondise reitingut järgmise tsükli valikmängude loosimise paigutuse huvides ja samal ajal anda koondisekogemust mõnele mängijale, kes valikmängudes saab platsile vähe või ei saa üldse, kuna on selge, et mitteametlikel päevadel toimuvateks mängudeks kõiki mehi niikuinii klubidest vabaks ei saa,» selgitas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Eesti ja Hiina kohtusid omavahel maavõistlusmängus 2003. aasta 16. veebruaril Wuhanis, kus hiinlased saavutasid 1:0 võidu.

Hiina asub FIFA (Rahvusvaheline Jalgpalli Liit) edetabelis 89. ja Eesti 74. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles