Üllatus: Jämsä oli koondise katsevõistlusel kiireim

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä
Andrei Jämsä Foto: Raigo Pajula/Postimees

Tänu Pärnu jõel peetud Eesti sõudekoondise katsevõistlustel oli ühepaadil kiireim Andrei Jämsä, kes edestas ülinapilt oma treeningukaaslast Tõnu Endreksoni. Ajad vastavalt 6.46,11 ja 6.46,36. Kolmandana finišeeris Kaspar Taimsoo (6.50,13).

Neljas oli Allar Raja (6.52,21) ja viies Igor Kuzmin (7.02,269. Kuuendana finišeeris Vladimir Latin (7.03,57).

Täna kell 14 algaval treenerite koosolekul selguvad, kes millises koosseisus homme paarisaeru kahepaatidel starti tulevad.  Ei ole veel teada, kas ühepaadil jätkav Endrekson teeb puhkepäeva või kombineeritakse temagi osalusel paatkond. Suure tõenäosusega stardivad Taimsoo ja Raja ühise duona.

Homme peetakse Pärnu jõel võistlused paarisaerulistel kahepaatidel. Siis on õhus pisut põnevamgi intriig, sest kahepaadil üritavad MM-pronksidele Rajale ja Taimsoole konkurentsi pakkuda Kuzmin-Jämsä, kes samas paadiklassis ka MMile loodavad pääseda.

Tänavu on kevadised koondise katsevõistlused pisut teisiti üles ehitatud kui varem, sest paatkonnad pannakse välja kolme osavõistluse alusel. Lisaks katsevõistlustele on olulised ka maikuus peetavad Eesti karikavõistlused ja MK-sarja esimene etappl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles