Häkkinen: vormel-1 võib kõike juhtuda ja Räikköneni jaoks pole kõik veel kadunud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen Monaco GP-l.
Mika Häkkinen Monaco GP-l. Foto: SCANPIX

Endine Soome vormel-1 äss Mika Häkkinen võttis sõna kaasmaalase Kimi Räikköneni olukorra kohta sarja üldarvestuses.

Pühapäeval sõidetud Korea GP-l sai Räikkönen viienda koha, sarja üldarvestuses hoiab Lotuse piloot kolmandat kohta, jäädes liider Sebastian Vettelist maha 48 punktiga. Sõita on veel neli etappi.

«Räikköneni ja Lotuse kiirus pole hetkel kõrgete kohtade osas kaasarääkimise jaoks piisav,» kommenteeris Häkkinen Soome ajalehe Iltasanomat vahendusel.

«Koreas raiskas Kimi Lewis Hamiltoni seljataga passides liiga palju aega. Kimi ei tahtnud suuri riske võtta ja läks kindla peale välja.»

Samas leiab Häkkinen, et vormel-1 võib kõike juhtuda. «Kindlasti mäletab Kimi, kuidas ta 2007. aastal maailmameistriks tuli. Pole võimatu, et praegusel liidril Vettelil ja teisel kohal oleval Fernando Alonso juhtub midagi ja asjad võtavad hoopis uue pöörde ning Kimi olukord paraneb. Ka tema jaoks pole kõik veel kadunud,» rääkis Häkkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles