Tiitlikaitsja alustas aastalõputurniiri kaotusega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: SCANPIX

Täna algas Istanbulis naiste tennise aastalõputurniir, kuhu pääsesid tänavuse hooaja kaheksa paremat naist. 4,9 miljoni dollari suuruse turniiri avamängus läksid vastamisi valgesse alagruppi kuuluvad poolatar Agnieszka Radwanska (WTA 4.) ja tšehhitar Petra Kvitova (WTA 6.).

Tiitlikaitsja Kvitova pidi tund ja 23 minutit kestnud kohtumises tunnistama Radwanska 6:3, 6:2 paremust. Seejuures olid nad varem kohtunud kolmel korral ja Radwanska oli alati kaotanud. Kvitovale oli see aga aastalõputurniiril esimeseks kaotuseks, nimelt tegi tšehhitar sel turniiril mullu debüüdi ja võitis mängugi kaotamata.

Teises mängus lähevad vastamisi punasesse alagruppi kuuluvad ameeriklanna Serena Williams (WTA 3.) ja sakslanna Angelique Kerber (WTA 5.), õhtu viimases matšis tulevad väljakule valgesse alagruppi loositud venelanna Maria Šarapova (WTA 2.) ja itaallanna Sara Errani (WTA 7.).

Mõlemast alagrupist pääsevad edasi poolfinaalidesse kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles