Anett Kontaveit jõudis järjekordse uhke tähiseni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: SCANPIX

Täna avaldatud värskes naiste tennise maailma edetabelis kerkis Anett Kontaveit esmakordselt 400 parema mängija sekka. Seni 401. kohal paiknenud eestlanna kerkis ühe positsiooni võrra ning paikneb nüüd täpselt 400. tabelireal.

Edukaima Eesti tennisistina jätkab viimasel ajal vigastuste tõttu turniiridest loobunud Kaia Kanepi 19. kohal.

Maailma edetabelis jätkab endiselt esikohal valgevenelanna Victoria Azarenka, kellele järgnevad venelanna Maria Šarapova ja ameeriklanna Serena Williams.

Neljandal kohal paikneb poolatar Agnieszka Radwanska, viiendal sakslanna Angelique Kerber, kuuendal itaallanna Sara Errani, seitsmendal hiinlanna Na Li ja kaheksandal Petra Kvitova.

Meeste maailma edetabelis langes Jürgen Zopp ühe koha võrra ning paikneb nüüd 88. positsioonil. Vladimir Ivanov tõusis samal ajal kahe koha võrra ning on nüüd 407. tabelireal.

Meestest on esikohal šveitslane Roger Federer, kes edestab serblast Novak Djokovici, britti Andy Murray’t ning hispaanlast Rafael Nadali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles