Heleniuse vastane: ma olen temast ilusam mees

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Helenius.
Robert Helenius. Foto: SCANPIX

Soome raskekaalu profipoksija Robert Helenius, kes kohtub pärast aastast võistluspausi 10. novembril veterani Sherman «Kariibi tank» Williamsiga, nägi alles täna esmakordselt vastast oma silmaga. Williams aga avaldas enda trumbi – tal olevat ilusam silmnägu.

Williams tuli Heleniuse trenni ajal saali sooja tegema, kuid soomlane keeldus selle põhjal Bahama poksija vormi kommenteerimast. «Ta näeb täpselt nii välja, nagu piltidelt paistis. Võin vaid öelda, et suure poisi kohta oli ta hüpenööriga päris kiire,» vahendab MTV3 Heleniuse sõnu.

40-aastane Williams oli kõige rohkem mures meeste 20-sentimeetrise pikkusevahe pärast. «Ta on nagu King Kong,» sõnas Williams kahemeetrise soomlase kohta. «Aga ma olen ilusam. Vahe on selge. Mul on kaunim nägu. Ja publikul on lõbusam vaadata, kui lühem mees pikemat kolgib. Tuleb selline matš nagu Frazieri ja Ali vahel,» hooples Williams.

«Las ilu üle otsustavad naised,» sõnas Helenius Williamsi kommentaare kuuldes napilt. «Mina ei oska sellel teemal midagi rääkida.»

28-aastane Helenius on profipoksikarjääri jooksul seni kaotuseta. Tema 17 võidust 11 on tulnud nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles