Ibrahimovic soovitab Liverpooli legendil meeskonda vahetada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard.
Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondislane Zlatan Ibrahimovic soovitab Liverpooli elaval legendil Steven Gerrardil meeskonda vahetada. Zlatan ise on viimase 12 aasta jooksul esindanud kuut erinevat meeskonda ning soovitab ka Gerrardil midagi uut proovida.

«Gerrard on terves Euroopas väga austatud mängija. Kõik treenerid alati hoiatavad tema eest, sest ta on selline mees, kes võib mängu üksi ära otsustada. Kuigi Liverpool on suur klubi, siis tahaksin teda näha mõnes rahvusvahelises suurklubis,» rääkis hetkel PSGs mängiv Ibrahimovic Rootsi koondise pressikonverentsil.

«Inglaste jaoks oleks ju väga huvitav, kui nad näeksid oma mehi mängimas teistes liigades ning jalgpallurid saaksid ka seal oma väärtust näidata. Hea jalgpallur lööb läbi ükskõik millises liigas. Olen peaaegu kindel, et Steven saaks sellega hakkama.»

Ibrahimovic ise on viie erineva klubiga (Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan) tulnud kolme suure Euroopa liiga (Holland, Itaalia, Hispaania) võitjaks koguni üheksal korral. Tõsi, Juventusega võidetud meistritiitlid (2005, 2006) võeti seoses kihlveoskandaaliga meeskonnalt ära.

Inglismaa ja Rootsi koondised kohtuvad täna kell 21.30 skandinaavlaste kodustaadionil. Gerrard peab täna koondise eest sajanda mängu ning kannab ka kaptenipaela. Seni on ainult viis inglast jõudnud koondisemängudes kolmekordse numbrini: Billy Wright, Bobby Charlton, Bobby Moore, Peter Shilton ja David Beckham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles