Vihane Chelsea peatreener: meil puuduvad liidrid ja igasugune enesekindlus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez
Rafael Benitez Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonnas peatreeneri kohuseid täitev Rafael Benitez teatas pärast järjekordset ebaõnnestunud kohtumist, et meeskonnas puuduvad liidrid ning enesekindlus.

Chelsea kaotas viimati 1:3 West Hamile ning nüüd loodab Benitez, et John Terry ja Frank Lampard paraneksid kiiresti vigastustest ning see aitaks treeneri arvates olukorra parandamisele kaasa.

«Tavaliselt ollakse pärast kaotust kurb, kuid mina olin vihane. Meil ei õnnestunud vastastele kuidagi vastu saada,» pahandas Benitez oma hoolealustega. «Meeskonnas on alati vaja enesekindlust ja liidreid. Jose Mourinho juhendatavas Chelsea’s olid need asjad olemas, kuid praegu on teistsugune olukord.»

Seega loodab Benitez, et aastaid Chelseas suurt vastutuskoormat kandnud Terry ja Lampard paranevad ja aitavad sellega meeskonna taas võitude teele. «Terry teeb esmaspäeval osa trennist kaasa ja ka Lampard treenib esmaspäeval meeskonnaga,» teatas Benitez.

Chelseal seisab sel nädalal ees tähtis kohtumine, kui Meistrite liigas võõrustatakse Nordsjaellandit. Samas vajatakse lisaks enda võidule ka seda, et Donetski Šahtar alistaks koduplatsil Torino Juventuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles